Trotter; hét eerste mobiele billboard

Geïnspireerd door de wereldwijde trend van mobiliteit in combinatie met flexibiliteit ontwikkelden we de Trotter, het eerste grootschalige mobiele reclamebord. Dit mobiele reclamebord bereikt uw doelgroep op vrijwel elke locatie, op elk moment. Trotter.eu is gespecialiseerd in fysieke communicatie. Heeft u een uitdaging voor ons? We gaan er graag mee aan de slag voor u!

Loading...

Over Trotter

De Trotter heeft zichzelf bewezen als de beste oplossing voor tijdelijke buitenreclame. Na het succes in Nederland begon Trotter.eu internationaal te groeien en is nu beschikbaar in verschillende landen. Trotter groeit nog steeds dankzij lokale partners en nieuwe vestigingen.

Dankzij de mooie vormgeving past de Trotter goed bij het straatbeeld. Het is geschikt voor allerlei doeleinden, waaronder actiemarketing, signalisatie, evenement communicatie of een buitententoonstelling. De beelddrager wordt gevormd door een breed frame van kunststof met bedrukte PVC-zeildoeken langs beide zijden. Deze doeken kunnen van binnenuit worden verlicht en kunnen eenvoudig ter plekke worden omgewisseld. Hierdoor is de Trotter dé ideale oplossing voor tijdelijke buitenreclame.

De Trotter kan op vrijwel elke ondergrond worden geplaatst. We verankeren de basis niet in de grond waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over ondergrondse kabels en leidingen. Handig, toch?

^ Klik om af te spelen

Trotter Large

Schermgrootte 335 x 230 cm

trotter-medium-landscape

Trotter medium landscape

Schermgrootte 230 x 170 cm

trotter-medium-portrait

Trotter medium portrait

Schermgrootte 170 x 230 cm

Loading...

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor Trotter.eu sinds z’n oprichting een belangrijk thema. We streven voortdurend naar het verduurzamen van ons productieproces. De meeste materialen die we gebruiken voor de Trotter zijn recycleerbaar. Daarnaast is de Trotter geen wegwerpproduct maar een duurzaam alternatief met een lange levensduur. De mobiele reclameborden werden met dit idee ontwikkeld. Doordat de productie in eigen beheer plaatsvindt, besparen we op CO2 en vermijden we nodeloos transport vanuit het buitenland. Het bedrijfsmodel is gebaseerd op het delen van de producten in plaats van ze te verkopen. Ook dit draagt bij aan de kringloopeconomie.

Loading...

Contact

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever gelijk contact? Bel ons!

T: +31 (0)85 073 51 00
E: [email protected]

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Recente projecten