Project met Wegen en Verkeer te Maldegem

De Trotter vermijdt de wirwar aan eigen bordjes en creëert daarmee overzicht

Duidelijke communicatie tijdens de werken

Case
Project met Wegen en Verkeer te Maldegem

Opdrachtgever:
47 lokale deelnemers (initiatiefnemer: McDonalds Maldegem)

Bereik:
4 Trotter Large Landscape

Projectbeschrijving:
Voor wegen en verkeer werden 4 Trotters gedurende de wegenwerken (5 maanden) aan 4 invalswegen naar de N9 geplaatst. Dit initiatief was opgebouwd in samenspraak met de lokale zaakvoerders en de verantwoordelijken van het wegennetwerk in Maldegem. Om tijdens deze wegenwerken iedereen de kans te bieden om op een ordelijke en overzichtelijke manier te communiceren hoe hen te bereiken tijdens deze werken, werd er gekozen om de Trotter te gebruiken voor de wegenwerken en de bereikbaarheid te communiceren op 1 beeld.

Om 24/7 goed te kunnen communiceren, maken zij ook gebruik van de zachte verlichting die standaard is ingebouwd in de Trotter.

Trotter

Trotter is een mobiele, dubbelzijdige communicatiedrager van hoge kwaliteit. De ontwikkeling van de Trotter is ontstaan uit een groeiende behoefte aan de tijdelijke inrichting van de openbare ruimte op een duurzame manier. Trotter is bijvoorbeeld het antwoord op vraagstukken rondom het huidige communicatielandschap in openbare ruimten. Het mobiele billboard  is altijd in dienst van de te communiceren boodschap en voert door zijn functionaliteit nooit de boventoon. Samengevat is de Trotter bij uitstek hét middel voor communicatie bij wegenwerken.

project met wegen en verkeer trotter belgië2 1000x750

“Het is een voorbeeld van een geslaagde samenwerking tussen de handelszaken, het agentschap wegen en verkeer en de gemeente. Het scherm vermijdt de wirwar aan eigen bordjes van de diverse handelszaken die dan opgehangen worden waar het niet mag, ten koste van de overzichtelijkheid van de eigenlijke wegsignalisatie”.

project met wegen en verkeer trotter belgië 1000x750

Geïnteresseerd in een Trotter?

Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bekijken!