PSA Aftersales Project

Doekwissels gedurende een jaar bij 30 consessies

PSA Aftersales Project

Case
Gedurende 1 jaar met 4 doekwissels werden 30 concessies (Peugeot, Citroën & Opel) voorzien van een large/ medium Trotter.

Opdrachtgever:
PSA Group

Bereik:
30 Trotters verdeeld tussen Large landscape en Medium landscape 

Projectbeschrijving:
Voor dit project heeft Trotter.eu 30 Concessies van een gepaste Trotter voorzien. Gedurende 1 jaar wordt er per kwartaal een nieuwe Nationale Aftersales campagne geplaatst in de Trotters voor Opel, Citroën en Peugeot. Dit om lokaal de impact rond deze campagnes drastisch te kunnen verhogen. De trotter word steeds op het privéterrein van de concessie geplaatst, dicht en haaks aan de straatkant. Door het feit dat vele concessies meerdere merken verkopen, kunnen zij via de Trotter tegelijkertijd 2 verschillende na-verkoop campagnes communiceren.

Automotive reclame

Heeft u al ooit overwogen om automotive reclame rond uw gebouw te plaatsen, en dat zonder  afbreuk te doen aan uw huisstijl?  Wij inventariseren uw locatie, geven advies en verzorgen de volledige implementatie, vanaf de productie tot de plaatsing en verwijdering van de mobiele Trotterborden. Als specialist met uitgebreide ervaring in de autosector zijn we goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen deze sector.

PSA aftersales peugeot trotter billboard
PSA aftersales citroën trotter billboard
PSA aftersales opel trotter billboard