Over Trotter.eu

Tijdelijke buitenreclame is onze specialiteit. We hebben een product ontwikkeld dat vanaf dag één succesvol is. We zijn een pionier met het innovatieve mobiele reclamebord Trottter, zoals te zien is in de bovenstaande video waarin een landelijke Mazda-campagne in België wordt gepresenteerd op Trotters. Een project waar we trots op zijn!

We hebben ervaring met verschillende sectoren en de motivatie om voortdurend te innoveren. We blijven groeien en kansen grijpen met beide handen. Toch blijven we voortdurend kritisch. Gefocust blijven is essentieel voor een succesvol bedrijf!

Neem contact met ons op
Loading...

Ons team: het DNA van het bedrijf

Ons bedrijf bloeit dankzij enthousiasme. Bij Trotter.eu werken enthousiaste en ervaren mensen die zeer gepassioneerd zijn in hun vak en een rasechte gelover zijn in het Trotter.eu concept. Dag na dag, dagen we onszelf uit en delen we onze ervaringen met elkaar om de beleving voor de klant zo aangenaam en gepersonaliseerd mogelijk te maken. Elke medewerker gebruikt zijn of haar talenten waar nodig. Want we zijn trots op Trotter.eu!

Loading...

Laten we samenwerken aan geweldige successen

Bedankt voor uw interesse in een samenwerking. Trotter.eu is een bedrijf dat zich niet gemakkelijk laat vergelijken met andere bedrijven. De Trotter heeft zich bewezen als de beste oplossing voor buitenreclame. Trotter.eu, officieel opgericht in 2012, is een dochteronderneming van Imagebuilding.com, een Nederlands bedrijf dat de eerste grootschalige mobiele reclameborden creëerde. Na een succesverhaal in Nederland is de Trotter klaar om de grenzen over te steken en internationaal te groeien. Het reclamebord is nu in verschillende landen beschikbaar dankzij lokale partners en nieuwe vestigingen. Klinkt geweldig, toch? Tijd dus om elkaar te ontmoeten en mekaar beter te leren kennen!

Neem contact met ons op