Diensten

One stop shop

Ontzorging is van het grootste belang. Bij elk verzoek geven wij u een totaalprijs voor het ontwerp, de plaatsing en de verwijdering. Geen verrassingen achteraf. We denken graag met u mee voor wat betreft het ontwerp en de mogelijkheden. Indien noodzakelijk zetten we nog een extra stap. Dit omvat toezicht op de aanvraag van vergunningen of de coördinatie van de plaatsing met derden.

Persoonlijke service

We volgen geen strikte protocollen maar kijken naar de mogelijkheden en de talenten van onze medewerkers. We maximaliseren elkaars potentieel, we zijn open, persoonlijk en – het allerbelangrijkste – enthousiast. Met deze kenmerken staan we klaar om onze klanten dagelijks adviezen op maat te leveren.

Internationaal

Wij zijn gevestigd waar onze klanten zich bevinden. Met projecten van Nederland tot België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en zelfs Dubai laten we ons niet limiteren door kilometers. Waar de locatie ook is, we streven naar het beste resultaat!

Aangepast ontwerp

Of we nu werken met de huisstijl van een bedrijf of een nieuw design ontwikkelen, onze creatieve DTP-afdeling heeft uitgebreide ervaring. Een reclamebord voor een winkel wordt met evenveel toewijding ontworpen als een mobiele tentoonstelling. Het team is continu op zoek naar nieuwe ideeën en sterke teksten.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. We beheersen alle processen en trainen onze medewerkers op veiligheid. Onze uitvoerende medewerkers zijn gecertificeerd en weten precies hoe ze moeten handelen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, van het bedrukken van onze producten tot het monteren en demonteren ervan. Bovendien zijn we bekend met de veiligheidseisen in de sectoren die we bedienen.

Snelle levering

Omdat we het hele productie- en installatieproces in eigen beheer hebben, zijn we bijzonder flexibel. We bedrukken, produceren en monteren de Trotters in Den Haag. Elke dag distribueren onze collega’s Trotters overal in Europa, dankzij een efficiënte planning en eigen kranen.